(2ed5a1ca-9e5b-42e7-8f0c-2b6b4d366854) - 2ed5a1ca-9e5b-42e7-8f0c-2b6b4d366854

Vierailija

This thread contains comments for topic "2ed5a1ca-9e5b-42e7-8f0c-2b6b4d366854" (id=2ed5a1ca-9e5b-42e7-8f0c-2b6b4d366854) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Voi jumpe. Kyllä nyt tuli vielä kovempi hinku sitä huomista akkaria varten. Heti ku tuun koulusta nii meen postlaatikolle ja avaan sen ja sitte mä saan sen akkarin. Toivottavasti Kariakin näkyy vielä paljon akkarin sivuilla ja että tarinat senkun parantuis (vikka niinhän ne tekee koko ajan).

Vierailija

Ihan perusaku oli. Ei suurta, mutta Korhosen tarina sytytti. Piirtojälki ei ole aivan niin hyvää kuin esim. vuonna 2005. No, kuitenkin aivan tavallinen Aku joka "piristi" keskiviikkoa.

Vierailija

Jaa, että korhosta! jipii! Maximinokin on ihan hyvä mutta Marsalista en tykkää... No, koulun jälkeen postilaatikolle:D...

Vierailija

Kerrankin hieman vaikeampi palkintotehtävä, kesti noin 5 minuuttia. Korhosen tarina oli kohtuullinen, vähän erilainen kuin yleensä; pisteet 3/5. Lehden toinen tarina, Per Hedmanin käsikirjoitukset ovat aina tosi hyviä ja tämä tarina oli pitkästä aikaa lehdessä viiden pisteen arvoinen. Tarinan tajusi heti, koska se ei ollut liian monimutkainen; pisteet 5/5. Per Hedman on yksi tämän hetken parhaista käsikirjoittajista, myös hänen toinen tarina ja sen jatko-osan, varsinkin loppu oli hyvä, mutta ehkä vähän sekava tarina; pisteet 4/5.

Vierailija

Totta on, että Kari Korhosen tyyli oli alkuaikoina ihan hyväksyttävää, mutta vuonna 2005 joku alkoikin tökkimään. Onneksi kari piirtää nykyään hienonpia ankooja, kuin sellaisia "pystypyrstö vinojalkoja", kuten ennen. Hyvä Kari! Hänen käsikirjoituksensakin ovat myös hyviä. Marsalin hämmästyneestä tyylistä en itse oikein pidä, eivätkä Marsalin tarinat aina houkuttele lukemaan. Maximinon tyyli taas on melko kumimaista. Kumpikin kuitenkin ihat siedettäviä piirtäjiä. Hyvä että saadaan taaskin lehteen suomalaisen piirtäjän kädenjälkeä!

Vierailija

Totta, minäkin pidän Korhosen "sujuvasta" ja selkeästä piirrostyylistä. Sen erottaa helposti muista, ja jotenkin se on linjakkaampaan, hyvä piirtäjä! 3. paras. Lehti oli ihan kelvollinen. Parempiakin on nähty, mutta ei tämä ihan listan alaperukoilta ole. Marsalin jatkosarja oli toisaalta hieman erilainen kuin olin ensimmäisen osan luettuani kuvitellut. Ei niin hyvä. Mutta se Karhukopla tarina oli huono, en tajunnut sen ideaa...

Vierailija

Mukavaa, kun kerrankin näkee sitä Korhosenkin piirrosjälkeä. Ja on myös kivaa, kun se Marsalin toinen osa ilmestyy. Hädin tuskin jaksan odottaa huomista Akkaria!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat